Микита Бурда: Мяч просто потрапив в руку Кендзьори

0
1

Захисник «Динамо» Микита Бурда поділився емоціями від поєдинку 14-го туру чемпіонату України з «Шахтарем» (1:2).

— Всі в нашій команді дуже засмучені, «Динамо» не заслужило цієї поразки. Нам залишається тільки продовжувати працювати.

— Відрив «Шахтаря» в турнірній таблиці виріс до восьми очок – це критично для «Динамо»?

— Час покаже… Ми не будемо опускати руки, а рахувати очки будемо вже в кінці чемпіонату.

— Другий гол, забитий динамівцями правильно скасували?

— Я не бачив всіх деталей цього епізоду, далеко знаходився, і не можу точно оцінити, що там було.

— Кендзьора заслужив вилучення?

— Там була передача вперед і м’яч потрапив у руку Томаша. Це не була гра рукою, там не було навмисного дії з боку Кендзьори. Арбітр показав йому другу жовту тільки після того, як підійшов гравець «Шахтаря» і став говорити про це.

— Як вам суддівство?

— Арбітр як міг, так і судив. Більшого я сказати не можу.

Футбольний портал Footboom.com
теги: «Динамо» (Київ) Микита Бурда Прем’єр-ліга
Оцініть
Поділіться
Facebook
Twitter
Google+
Прогнози

Ліга Європи
2

«Ворскла» — «Арсенал» (Лондон). Анонс та прогноз матчу

01:15, 29.11.2018 5799


Ліга Європи
12

«Астана» – «Динамо». Анонс та прогноз матчу

18:24, 28.11.2018 9788


Ліга Чемпіонів
1

«Тоттенхем» — «Інтер». Анонс та прогноз матчу

09:06, 28.11.2018 8429


Ліга Чемпіонів
0

ПСЖ – «Ліверпуль». Анонс та прогноз матчу

22:23, 27.11.2018 10082


Ліга Чемпіонів
0

«Ліон» – «Манчестер Сіті». Анонс та прогноз матчу

11:34, 27.11.2018 8606

Перейти до всіх прогнозами
Залишили коментарі на форумі: 18

  • Арбітр показав йому червону другу

    +1+ 1— 0
    +-
    КАЗКАР 03.11.2018 20:12

  • Микита, а як на рахунок твоєї руки, коли м’яч летів у ворота?

    +3+ 5— 2
    +-
    lexa29 03.11.2018 20:14


  • Відповідь на повідомлення КАЗКАР — 03.11.2018 20:12

    Арбітр показав йому червону другу

    Він футболіст, йому можна пробачити.

    0+ 0— 0
    +-
    lexa29 03.11.2018 20:14

  • Так дотик був… Як діти: з метра не рахується) а як я мав прийняти руку)

    +1+ 1— 0
    +-
    Кадиров 03.11.2018 20:17


  • Відповідь на повідомлення lexa29 — 03.11.2018 20:14

    Микита, а як на рахунок твоєї руки, коли м’яч летів у ворота?

    Він футболіст, йому можна пробачити.

    0+ 0— 0
    +-
    КАЗКАР 03.11.2018 20:18


  • Відповідь на повідомлення lexa29 — 03.11.2018 20:14

    Микита, а як на рахунок твоєї руки, коли м’яч летів у ворота?

    Відповідь за замовчуванням буде тим же

    0+ 0— 0
    +-
    fcsd1936 03.11.2018 20:23

  • краще б промовчав

    +2+ 2— 0
    +-
    МАГ 03.11.2018 20:27

  • Иииииии? М’яч потрапив?

    +2+ 2— 0
    +-
    torrentino 03.11.2018 20:32

  • Ну так чого ти переживаєш? Одну то червону Томаш в будь-якому разі отримав би)) А другу вже можна і опротестувати, попросіть Кадара, він знає як лист скласти)))

    +2+ 2— 0
    +-
    Sith 03.11.2018 22:18


  • Відповідь на повідомлення Sith — 03.11.2018 22:18

    Ну так чого ти переживаєш? Одну то червону Томаш в будь-якому разі отримав би)) А другу вже можна і опротестувати, попросіть Кадара, він знає як лист скласти)))

    Образили його почуття?)

    0+ 0— 0
    +-
    torrentino 03.11.2018 22:21


  • Відповідь на повідомлення lexa29 — 03.11.2018 20:14

    Микита, а як на рахунок твоєї руки, коли м’яч летів у ворота?

    А шо за рука?

    0+ 0— 0
    +-
    wert 03.11.2018 22:25


  • Відповідь на повідомлення wert — 03.11.2018 22:25

    А шо за рука?

    А тим часом у штрафному м’яч у руку Бурді потрапляє.

    https://www.footboom.com/ukrainian/high/1541264774…

    0+ 0— 0
    +-
    Sith 03.11.2018 22:30


  • Відповідь на повідомлення Sith — 03.11.2018 22:30

    А тим часом у штрафному м’яч у руку Бурді потрапляє.

    https://www.footboom.com/ukrainian/high/1541264774…

    То була нога)

    0+ 0— 0
    +-
    torrentino 03.11.2018 22:31


  • Відповідь на повідомлення Sith — 03.11.2018 22:30

    А тим часом у штрафному м’яч у руку Бурді потрапляє.

    https://www.footboom.com/ukrainian/high/1541264774…

    однак повтор дали лише з бічної камери, так що стверджувати однозначно не будемо. Джерело: https://www.footboom.com/ukrainian/high/1541264774…

    0+ 0— 0
    +-
    wert 03.11.2018 22:42

  • Переглянув повтор на швидкості 0.25, руки не було, м’яч влучив у коліно Бурді.

    0+ 0— 0
    +-
    lexa29 03.11.2018 23:10

  • Слава тобі госпаде. Ну то ви виграли, якщо б програли — то фіг там ти то коліно побачив би:))

    +1+ 2— 1
    +-
    wert 03.11.2018 23:12

  • І 5 плюсів від кротів за ті, чого не було. Ну я знаю, що вони сліпі, але факт цікавий.

    0+ 0— 0
    +-
    Nyeyedyaka 04.11.2018 00:55

  • гандболісти)))))))))

    0+ 0— 0
    +-
    Обценьки 04.11.2018 08:14

  • По тим чи іншим причинам в даний момент Ви позбавлені можливості залишати свої коментарі на форумі FootBoom. Це може бути як штучно закритий доступ адміністратором форуму, так і неполадки в його роботі. У будь-якому випадку, якщо ви хочете продовжувати спілкування на сторінках форуму, зв’яжіться, будь ласка, з модератором за адресою [email protected] з поміткою в темі повідомлення «Доступ до форуму».

    Відправити

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here