Мирослав Ступар: Вилучення Кендзьори навіть не підлягає дискусії

0
2

Екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар спеціально для FootBoom розібрав суперечливі моменти у центральному матчі 14-го туру «Шахтар» — «Динамо». Нагадаємо, на 90+2 хвилині за гру рукою другу жовту картку отримав захисник киян Томаш Кендзьора. Зазначимо, що після поєдинку його партнер по команді Микита Бурда був не згодний із рішенням арбітра на що сказав: «М’яч просто потрапив у руку Кендзьорі».

— Момент який стався уже в компенсований час навіть не підлягає дискусії, — каже Мирослав Іванович. — В правилах чітко говориться: якщо гравець навмисно грає рукою з метою заволодіння м’ячем або для того, щоб перервати атаку суперника, то він повинен бути покараний жовтою карткою. Що і зробив головний арбітр зустрічі Романов, який в цілому провів цю гру на хорошому рівні. Можна згадати момент у першому таймі, коли Мораєса десь трішки підштовхував руками Миколенко, після чого бразилець упав у штрафному майданчику киян, домалювавши падіння. У Романова не було підстав для призначення 11-метрового. В цьому моменті рефері розібрався добре.

Читайте также: Андрей Шевченко: «Мне очень понравилось «Динамо» (Видео)

Футбольный портал Footboom.com
теги: «Динамо» (Киев) «Шахтер» (Донецк) Мирослав Ступар Премьер-лига
Оцените
Поделитесь
Facebook
Twitter
Google+
Прогнозы

Лига Европы
2

«Ворскла» — «Арсенал» (Лондон). Анонс и прогноз матча

01:15, 29.11.2018 5799


Лига Европы
12

«Астана» – «Динамо». Анонс и прогноз матча

18:24, 28.11.2018 9788


Лига Чемпионов
1

«Тоттенхэм» — «Интер». Анонс и прогноз матча

09:06, 28.11.2018 8429


Лига Чемпионов
0

ПСЖ – «Ливерпуль». Анонс и прогноз матча

22:23, 27.11.2018 10082


Лига Чемпионов
0

«Лион» – «Манчестер Сити». Анонс и прогноз матча

11:34, 27.11.2018 8606

Перейти ко всем прогнозам

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here